Το ιστορικό της ΤΡΙΚ - ΤΡΑΚ

Η ίδρυση της εταιρίας έλαβε χώρα το έτος 1974 με έδρα την πόλη των Σερρών. Απο τότε μέχρι και σήμερα διαγράφει μια επιτυχημένη και διαρκώς ανοδική πορεία στον τομέα της βιομηχανικής ψύξης, του κλιματισμού και του εξαερισμού. Κύριο συστατικό της ανάπτυξής της είναι η στελέχωση απο έμπειρο και άρτια ενημερωμένο προσωπικό.

Το 1987 η ΤΡΙΚ - ΤΡΑΚ ορίστηκε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ιαπωνικού ομίλου DAIKIN, για τον Ν. Σερρών. Η συνεργασία αυτή απέφερε στην εταιρία επιπλεόν καινοτομία και τεχνογνωσία στον τομέα του κλιματισμού, σημαντική για την περαιτέρω ανάπτυξή της όχι μόνο στον Ελλαδικό αλλά και στον διεθνή χώρο.

Το 2003 η εταιρία εισέρχεται δυναμικά στον χώρο της ψύξης και του κλιματισμού των ιδιωτικών και επαγγελματικών οχημάτων, χάρη στις νεες της εγακταστάσεις στο 1ο χμ. Σερρών - Θεσσαλονίκης.

Το 2006 η DAIKiN λανσάρει στην αγορά το Altherma, το πλέον πρωτοπόρο και αποδοτικό σύστημα οικιακής θέρμανσης με χρήση αντλίας θερμότητας αέρος - νερού. Η ΤΡΙΚ - ΤΡΑΚ ακολουθώντας τις εξελίξεις, ενέταξε και την οικιακή θέρμανση στο portfolio των υπηρεσιών της.

Την χρονική περίοδο 2009 - 2013 η εταιρία κάνει ένα δυναμικό πέρασμα από τον χώρο των φωτοβολατικών μελετών και εγκατατστάσεων, με έργα συνολικής ισχύος ≈1,5 MWp.

Επιπλέον, το 2009 η ΤΡΙΚ - ΤΡΑΚ προσθέτει και τα συστήματα καταγραφής & εποπτείας/τηλεμετρίας βιομηχανικών εγκαταστάσεων στο σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Στόχος, η παροχή ακόμη πιο ολοκληρωμένου πακέτου λύσεων στους πελάτες της, κυρίως στον τομέα της επαγγελματικής ψύξης.

Τον Ιούνιο του 2014 η εταιρία λαμβάνει πιστoποίηση ως KNX Partner. To ανοιχτό πρωτόκολλο KNX αποτελεί ένα παγκόσμιο πρότυπο τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό/βιομηχανικό κτιριακό αυτοματισμό.

Με βασικό μέλημα την κάλυψη των αναγκών του πελάτη και κατευθυντήριες τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς αλλά και των νέων τεχνολόγιων, προχωράμε μπροστά ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.Αντιπροσωπεύουμε επάξια:

DAIKIN
Inventor
Calpak
POLYMECHANICS
efergy


Πιστοποιήσεις:

KNX Partner


Μας εμπιστεύονται:

Super Markets Καντζας
Super Markets Φθινότοπος
Elpida Resort & Spa

ΠανΜαρκετ
Dromeas
Hondos

Kri-Kri
Lidl
Volta
Roumpos
Γουντζίδης
Τράπεζα Πειραιώς
Αλεξανδρίδης


ACS
dexim
Sarah Laurence
Kosta Boda

GKapetanis
Oxford
Home PLus

Media Strom
Τράπεζα Πειραιώς
Computer Programm

Alvanoudi
Anastasiadis
KEK Evoulos