8. Πιστοποίηση KNX Partner για την εταιρία μας

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2014

Από τις 15 Ιουνίου 2014 η εταιρία μας φέρει πιστοποίηση ως επίσημος KNX Partner. To ΚΝΧ είναι ένα παγκόσμιο, ανοιχτό προτόκολλο το οποίο αποτελεί πρότυπο για τον οικιακό και κτιριακό αυτοματισμό. Περισσότεροι από 320 κατασκευαστές προσφέρουν μια ποικιλία από 7000+ πιστοποιημένα και συμβατά μεταξύ τους-KNX προϊόντα, σύμφωνα με τα τελευταία τεχνικά πρότυπα δίνοντάς σας πλήρη ελευθερία επιλογής. Διαβάστε περισσότερα.

7. DAIKIΝ Times - Τεύχος 19

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2014

Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος 19 των DAIKIN Times. Η συγκεκριμένη εφημερίδα εκδίδεται σε ηλεκτρονική μορφή από τη Daikin Hellas κάθε 2 μήνες. Όσον αφορά στην ύλη του εντύπου, θα καλύπτει ποικίλα θέματα όπως νέα προϊόντα, δραστηριότητες, παρουσιάσεις, έργα κλπ. Διαβάστε τo πλήρες τεύχος.

6. Κατάλογος οικακών εφορμογών DAIKIN 2014

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2014


Μόλις κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος οικιακών εφαρμογών της DAIKIN γαι το έτος 2014. Στις σελίδες του θα βρείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιριας, φωτογραφικό υλικό καθώς και τα πλήρη τεχνικά δεδομένα των περιεχόμενων μοντέλων κλιματισμού και αερισμού. Διαβάστε τoν πλήρη κατάλογο.5. DAIKIΝ Times - Τεύχος 18

Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2014

Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος 18 των DAIKIN Times. Η συγκεκριμένη εφημερίδα εκδίδεται σε ηλεκτρονική μορφή από τη Daikin Hellas κάθε 2 μήνες. Όσον αφορά στην ύλη του εντύπου, θα καλύπτει ποικίλα θέματα όπως νέα προϊόντα, δραστηριότητες, παρουσιάσεις, έργα κλπ. Διαβάστε τo πλήρες τεύχος.
4. Νέα προωθητική ενέργεια από την Eurobank

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2014

H DAIKIN Ελλάς συµµετέχει, στη νέα προωθητική ενέργεια του χρηµατοδοτικού προγράµµατος της Eurobank, για Επισκευή / Ανακαίνιση Κατοικίας, προσφέροντας ειδικές τιµές στους τελικούς καταναλωτές οι οποίοι επιθυµούν να επισκευάσουν, ανακαινίσουν ή να αναβαθµίσουν ενεργειακά τα ακίνητά τους. Ειδικότερα προσφέρονται οι αντλίες θερµότητας DAIKIN Altherma διασφαλίζοντας επιπλέον έκπτωση 10% επί της αρχικής προτεινόµενης λιανικής τιµής! Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση.3. Γιατί DAIKIN ALTHERMA υψηλών θερμοκρασιών;

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2014

Μια παρουσίαση που στόχο έχει να αναδείξει την καθαρή υπεροχή του συτήματος DAIKIN Altherma υψηλών θερμοκρασιών, σε σύγκριση με τις παρεμφερείς λύσεις του ανταγωγισμού, που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση.
2. Βρείτε μας και στο Facebook !!!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2014

Από τις 5 Μαρτίου 2014 λειτουργεί η σελίδα της εταιρίας μας στο Facebook. Εκεί μπορείτε να βρείτε πολούσιο φωτογραφικό υλικό των προϊόντων μας καθώς και των εφαρμογών τους. Like us on facebook/triktrak.gr1. Σύγκριση κόστους θέρμανσης από διάφορες τεχνολογίες (Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο)

Δημοσιεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2013

Το Εργαστήριο Ατμοκινητήρων και Λεβήτων του ΕΜΠ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων του ΕΚΕΤΑ πραγματοποίησε τεχνο-οικονομικούς υπολογισμούς σχετικά με κάποιες από τις διαθέσιμες τεχνολογίες θέρμανσης που χρησιμοποιούνται στην Ελληνική αγορά. Διαβάστε την πλήρη μελέτη.